Asiakaspalautteet ja reklamaatioprosessi


Palvelun kehittämiseksi kaikki palaute on ensiarvoisen tärkeää ja mm. palveluun, palvelun laatuun, kuljetuksiin, toimitusvarmuuteen ym. ja siis yleensäkin toimintaan liittyvät parannusehdotukset, palautteet, sopimuspoikkeamat ja miksei mahdolliset kiitoksetkin pyydetään lähettämään kotisivujen Yhteydenotto - kohdan alaosan lomakkeen kautta, pois lukien välittömiä toimenpiteitä vaativat reklamaatiot, jotka puhelimitse. Lomakkeeseen riittää oma nimesi, sähköpostiosoitteesi, viesti-kohtaan asian kuvaus ja sen jälkeen vaan Lähetä niin asia etenee ja voimme vastata Sinulle.

Halutessasi antaa palautetta nimettömänä niin Yhteydenotto-kohdassa alimpana on toinen lomakepohja, joka siis ilman nimi- ja sähköpostiosoitetietokyselyä eli Viesti-kohtaan palautteesi ja sitten Lähetä niin viestisi etenee. Kaikki palaute on toiminnan kehittämisen kannalta tärkeää. Kiitokset jo etukäteen!

Asiakas saa vastauksen palautteeseen/reklamaatioon viimeistään 7 vrk:n kuluessa, mikäli nimi ja sähköpostiosoite on kirjattuna.